Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol od fina - kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, długo już nie byłem w tym dziale ani nie grałem w lola i widzę że dużo się pozmieniało. O co chodzi z tym Bol-em od finna? Wiem co to jest "bol" tylko nie wiem o co chodzi z tym "od finna". Czyżby jakiś scrackowany? Bol jest lepszy czy leaguesharp? A jak jest teraz z wykrywalnością tych programów?

Opublikowano

BoL od finna to crakowana wersja BoL Vip gdzie działają ci Vip skrypty ze tak powiem ;) A wykryć można ogólnie BoL'a najłatwiej ze ktoś rzuca skile z pleców ;)

A to prawda że ten bol od finna posiada wirusy które usuwają wszystko z dysku C?

Opublikowano

To posiadał chyba VProduction czy jak to sie pisze. Ja sam zawsze kiedy on się aktualizuje lub kiedy włączam BoL'a sprawdzam cały kod czy nie ma komend do usuwania plików ponieważ w poprzedniej aktualizacji usuwał cały pulpit .

Opublikowano

Czyli moim zdaniem tego bola od finna lepiej nie używać. A czy zwykły bol jest bezpieczny?

Chodzi ci pewnie czy czegoś nie usunie itp. ? Sam BoL tego nie zrobi tylko VProduction czyściło pulpit ludzi co mieli nazwę na BoL'u " Nulled.IO "

Opublikowano

Mam problem ze zwykłym bolem ponieważ skrypty nie działają jak należy ( skille nie lecą w przeciwnika a totalnie w inną strone) Z czym jest to problem z Vpred? 

Opublikowano

Chodzi ci pewnie czy czegoś nie usunie itp. ? Sam BoL tego nie zrobi tylko VProduction czyściło pulpit ludzi co mieli nazwę na BoL'u " Nulled.IO "

Tak zabardzo to ja już nie wiem o co chodzi. Nie mam tego cracka w ogóle na kompie tylko normalnego Bola pobranego ze strony głównej bola. Czy mogę go spokojnie zaaktualizować i na nim grać (bez żadnego cracka)?

Opublikowano

Tak zabardzo to ja już nie wiem o co chodzi. Nie mam tego cracka w ogóle na kompie tylko normalnego Bola pobranego ze strony głównej bola. Czy mogę go spokojnie zaaktualizować i na nim grać (bez żadnego cracka)?

reff

Opublikowano

no nie wiem ja vprocetnion mam zrobione tak ze update na false z true i już nie usuwa :) 

Opublikowano

A gdzie to się tak ustawia?

wchodzisz do folderu : scripst > common> i szukaj  tam : VPrediction potem klikasz edytuj prawym i szukasz takiej liniki : local AUTOUPDATE = false on jest na początku i tam bd true zmien na false i już . liczę na like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...